fbpx

Vrei sa te muti intr-un ansamblu situat la 2 minute de Iulius Mall cu facilitati precum sala de sport si piscina incalzita?

Osso Imobiliare prezinta la vanzare apartamente de 2 si 3 camere in faza 6 a proiectului Viva City, la pret de dezvoltator si cu comision 0% pentru tine!

Ansamblul are 119 apartamente, cu 2 și 3 camere si te așteaptă în cea mai bună zonă din Cluj-Napoca, la prețuri începând de la 92.000 €! Printre beneficiile oferite sunt incluse locuri de parcare, terase, grădini și acces, pentru doritori, la piscina încălzită, sala de sport și terenurile de sport.

Termenul de predare este Decembrie 2021. Avansul minim este de 30%. Zona este una foarte aerisita, cu spatii verzi si un lac, unde te poti relaxa dupa o zi grea la birou. In apropiere ai practic orice punct de interes, fiind la 2 minute de mers pe jos fata de Iulius Mall.

Apartamentele se predau complet finisate, dupa cum urmeaza : Pardoseli în întreaga locuință; Plăci ceramice în baie și bucătărie; Uși de interior din lemn; Pereți zugrăviţi; Tavane zugrăvite.

Gheorgheni, cel mai atrăgător cartier rezidențial din Cluj, te așteaptă. Pregătește-te să te bucuri de tot ceea ce are de oferit: școli renumite, parcuri mari, pline de verdeață, centre comerciale în care găsești absolut tot ce cauți și cele mai moderne facilități. Totul situat chiar în inima Clujului, la câteva minute de mijloacele de transport în comun care te pot conecta imediat cu restul orașului.

Profită de ocazie și beneficiază de tot ceea ce îți pune la dispoziție a șasea și ultima clădire din cel mai emblematic proiect imobiliar din Cluj, cu cele mai bune apartamente de vânzare în acest moment.

Suna acum si stabileste o vizionare! Te asteptam!

Preturile afisate sunt per mp si pot suferi modificari in functie de modalitatea de plata, orientare, tip de apartament si etaj. Preturile nu includ TVA. Imaginile sunt cu titlu de prezentare!

Comparați listările

Comparaţie
Tuser Octavian-Gheorghe
  • Tuser Octavian-Gheorghe
Open chat
Ai nevoie de ajutor?